8 Aralık 2013 Pazar

Krep Rulo Pasta


Hazırlanması oldukça kısa süren ve tadlandirma bakımından cok alternatif sunan bir pasta...

MALZEMELER: 

1) 2 yumurta
2) 1,5 SB un
3) 1 SB su
4) yarım su bardağı süt
5) 1 çay bardağı  şeker
6) 200 gr çikolata ( beyaz, sütlü ya da bitter) 
7) yarim paket ( 100 gr) süt kreması
8) arzuya göre arasına ve üzerine ceviz, fındık, vişne, muz kullanabilirsiniz. 

Yapılışı: 
1) Yumurta, şeker, un, su ve sütü derin bir kapta çırpın. 
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dökün. 

Önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında yaklasık 15 - 17 dakika pişirin.


2) Krep fırında pişerken, küçük vir tencereye kremayı alın. Kremaya ufaladığınız çikolata parcalarını koyup, kısık ateşte, çikolataları eritin. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba, google hesabınız yoksa lütfen ANONİM kullanıcıyı seçerek yorum bırakınız.