Hazırlanması oldukça kısa süren ve tadlandirma bakımından cok alternatif sunan bir pasta...
MALZEMELER:
1) 2 yumurta
2) 1,5 SB un
3) 1 SB su
4) yarım su bardağı süt
5) 1 çay bardağı şeker
6) 200 gr çikolata ( beyaz, sütlü ya da bitter)
7) yarim paket ( 100 gr) süt kreması
8) arzuya göre arasına ve üzerine ceviz, fındık, vişne, muz kullanabilirsiniz.
Yapılışı:
1) Yumurta, şeker, un, su ve sütü derin bir kapta çırpın.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dökün.
Önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında yaklasık 15 - 17 dakika pişirin.
2) Krep fırında pişerken, küçük vir tencereye kremayı alın. Kremaya ufaladığınız çikolata parcalarını koyup, kısık ateşte, çikolataları eritin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Merhaba, google hesabınız yoksa lütfen ANONİM kullanıcıyı seçerek yorum bırakınız.